China Wire Rope Sling fabrikant
Contacteer ons

Contactpersoon : Rocky Yao

Telefoon nummer : +8613801785300

WhatsApp : 8613801785300

Gratis gesprek
KLEINE STEEL BEPERKT

Het leveren van draadtouwen en hijswerktuigen over de hele wereld sinds 1976.

Betrouwbaar tot de kern.

  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
Details van de onderneming:
Voornaamste markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type bedrijf: Fabrikant, distributeur/groothandelaar, exporteur
Brandmerken: LKS Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse verkoop: Jaar vastgesteld: 1976
Uitvoeren p.c: 60% - 70%
Fabriek Tour > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

 

China KLUK STEEL BEPERKT bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Het is het doel van LKS Wire Rope om gefabriceerde strijkproducten en hardware te leveren die competitief geprijsd zijn en op tijd geleverd worden met nul defecten op kwaliteit en service niveaus die in overeenstemming zijn met de verwachtingen van onze klanten.We begrijpen volledig dat dit een goede zaak is.Het succes van LKS Wire Rope hangt af van onze betrokkenheid, voortdurende verbetering en verbeterde zakelijke prestaties doelen.

LKS heeft de rijke ervaring in de fabricage, het ontwerpen, het leveren van draadkabels, draadlijnen en kabels.We hebben de grote diameter draadtouwtransplantaties, een lijn met een middelgroot diameter, en kabels met een minimale diameter.Ons bedrijf kan het draadkoord vervaardigen volgens GB/T20118-2006 (Ordinary purpose Wire Rope), GB/T8918-2006 (Belangrijk doel Wire Rope), GB/T20067-2006 (Big Diameter Wire Rope) enz. Chinese standaarden.Ondertussen kunnen we produceren volgens ISO, DIN, BS, API, ASTM, JIS en ETC

 

De producten omvatten draadrijdraad met touw, multiplayer strengen anti-roterende draad touw, compacte strengen rijddraad touw, driehoekige draadkoord, plastic gevulde staaldraad draad touw, smedend touw, staaldraad touw voor de bouw van een brug, staaldraad draad draad en dergelijke.Het kan op grote schaal worden gebruikt in de mijnbouw op land- en gasvelden, offshore olie- en gasveld mijnbouw, open mijnontginning en ondergrondse mijnbouw.Vele industrieën zoals kranen en allerlei soorten bouwmachines, havens en metallurgie, brug en bouw, offshore engineering en scheepsbouw.Daarnaast kan wandstaal ook de kwaliteit van staaldraad producten, draadtouwfittings, en draadstrengen aanpassen zoals vereist door de klanten.

 


LKING STEEL LIMITED beschikt over een professioneel productie- en technisch service team.Alle medewerkers nemen de "kwaliteit eerst, klant eerst" als het doel, nooit loslaten van details, en nooit negeren van eventuele gebreken.Wij zullen ernaar streven om hoogwaardige draadproducten en professionele klantenservice aan alle klanten te bieden.

Geschiedenis

Onze geschiedenis

 
 
 
 

Opgericht in 1976

LKING STEEL LIMITED is gevestigd in 1976.Gelegen in Shaghai, China.
 
 

1998-01-05

Op het hoogtepunt van de recessie herinmerken de firma als LKING STEEL LIMITED, investeert in persen, rollen en testen machines en ontwikkelt een reeks van hoge kwaliteit Wire Rope Assemblies&Slings.
 
1999-07-09 Kwaliteitsaccreditatie
LKS wordt de eerste volledig onafhankelijke Chinese kabelleverancier die kwaliteitsaccreditatie voor de steenkolenmijnen bereikt en de sterke kwaliteitsethos van de eigenaars erkent.
 
 

Tweede fabriek-2001

Verdere groei riep samen met de noodzaak om te moderniseren.Jason Yao wordt benoemd tot directeur en LKS bouwt een nieuwe fabriek in Nantong, om de processen en kwaliteit van de productie verder te verbeteren.De productie van draadkabel met een grotere diameter is toegenomen en blijft een specialiteit vandaag de dag.
 
 

Iso9001 Kwaliteitsaccreditatie --2002

Door nauw samen te werken met CQC bereiken de LKS een andere mijlpaal die hun &ldquo weerspiegelt; de inzet voor kwaliteit” door bij de eerste poging met succes ISO9001 te bereiken.
 
 

LKS Goes Global --2003

LKS beginnen wereldwijd te exporteren enIkingroup.cois gelanceerd.Vandaag exporteren we regelmatig naar alle continenten met LKS-producten die door 2006 20-landen worden bereikt.
 
We hebben weer ruimte nodig.-2005
De LKS verdubbelt de grootte door de aangrenzende premisse in Nantong over te nemen om 75,000 sq/ft te dekken en een aparte 30,000 sq ft opslagfaciliteit ook in Nantong te beveiligen.
 
 

Bedrijfswaarden --2011

In nauwe samenwerking met de werknemers ontwikkelt LKS een reeks bedrijfswaarden op basis van het doel om een echt groot bedrijf te creëren, zowel om te gaan met als om voor te werken.
 
LKS groeit nog steeds --2016
Het doel van LKS is om een leverancier van grote waarde te zijn voor onze klanten en medewerkers met kwaliteit en innovatie in het hart van alles wat we doen.Vandaag hebben we 155 grote mensen (en telt), 5 belangrijkste waarden, 4 miljoen unieke website bezoekers en 1,000’s van tevreden klanten wereldwijd.
 
 
 

Er is nog steeds sprake van meer mondiale samenwerking.

Tot nu toe hebben we verkoopkantoren en servicekantoren, en distributeurs in meer dan 60-landen, steeds effectiever

 

service zal worden geleverd aan lokale klanten.

Dienst

LKS Services bieden deskundige operationele ondersteuning om u te helpen de optimale prestaties van uw kabels te verkrijgen.Onze zeer competente kabeltechnici en technici bieden flexibele diensten aan die aan uw behoeften voldoen.

 

Inclusief, maar niet alle:

• Total Wire Rope Oplossingen
• Inspectie van kabeltouw 
• Installatiediensten voor toezicht op het gebruik van touw
• Splitsing, Assembleing, Rigging and Termination Services
• Diensten voor bescherming van corrosie

 

Opleiding

Een ernstig ongeval kan worden veroorzaakt door de onjuiste installatie van een koord, we bouwen ook op maat gemaakte trainingspakketten om te voldoen aan specifieke behoeften van de klant of complete kabelmanagement cursussen die betrekking hebben op;

• Onderzoek
• Bescherming tegen smeermiddelen
• Installatie
• Beëindiging

 

Selectie en specificatie

Wij helpen ingenieurs en project managers snel de eisen van kabels te identificeren en de optimale ontwerp en constructie voor elke toepassing te selecteren.

Opslag en vervoer

Onze productiecapaciteit is 2000ton maandelijkse diameter van 0.6mm tot 120EnWe hebben ook veel soorten van gewone draad touw voorJij.Als je het bevel bevestigt, sturen we je kabel naar Shanghai Port binnen twee uur.

Installatie

Wij bieden bewezen procedures en deskundig advies om ervoor te zorgen dat de installatie van uw kabel de eerste keer, elke keer.Onze bekwame technici kunnen helpen met alle aspecten van de kabelinstallatie, met inbegrip van splicing en socketing.

Onderhoud

Onze onderhoudspakketten omvatten draadkoord; eindreparatie, herspalken, smeer en corrosiebescherming coating.We gebruiken speciaal ontworpen smeersystemen en speciaal gevormde, echte LKS smeermiddelen om uw koord in topconditie te houden.

Inspectie en onderzoek

Onze hoogopgeleide technici bereiden rapporten voor voor wettelijke doeleinden en geven aanbevelingen op basis van visuele inspectie en Non-Destructive Examination (NDE) om klanten informatie te geven die van vitaal belang is voor het maken van een beslissing over de vraag of een koord geschikt is voor voortgezet gebruik, verdere tests nodig heeft of moet worden be ëindigd.

Testen op spanning

We kunnen de breukbelasting van de touwen in gebruik controleren door volledige test van de trekspanning van de monsters of door een aggregaat van individuele draadtests.

Richtsnoeren voor het verwijderen van] Feedback

Of het nu gaat om het vaststellen van periodieke teruggooi criteria of het beoordelen van een koord aan de normen van de industrie, onze ingenieurs kunnen u helpen om de juiste beslissing te nemen.Combinatie van inspectieresultaten met uitgebreide toepassingskennis stelt ons in staat om na pensionering feedback te geven om de prestaties te verbeteren door modificatie van het draadontwerp en de constructie.

Beheer van de Rope-administratie

Handhaving van de onderhoudsgeschiedenis van het touw is noodzakelijk voor de veilige en effectieve werking ervan, kunnen wij u helpen met het beheer van de kabels en bieden een gemakkelijk toegankelijke en betrouwbare bron van onderhoudsgegevens.

 

Ons team

 

Mensen die de norm zullen uitdagen en technisch scherpzinnig zijn.In ruil daarvoor kunnen we zeer lonende resultaten bieden: een gevarieerde en uitdagende carrière die rijk is aan opwindende mogelijkheden, waaronder het potentieel om internationaal te reizen.


Bij LKS worden niet alleen draadtouwen gemaakt, maar ook ideale hijsoplossingen geboden, met alle stijlen van slingers, bovengrondse kranen, takels en bewerkte hijsmiddelen.Wij bieden ook opleidings-, inspectie- en reparatiediensten die onze producten ondersteunen.Enkele van de belangrijkste marktsegmenten zijn staal, bouw, energie, voertuigen en duurzame goederen, Scheepsbouw /reparatie en mijnbouw..

 

  • Paul Lloyd.

  • Marakroshi Krishna.

Neem contact met ons op

Voer uw bericht in