China de slinger van de draadkabel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Rocky Yao

Telefoonnummer : +8613801785300

WhatsApp : +8613801785300

Free call
LKING STEEL LIMITED

Het leveren van draadkabels en opheffende toestellen over de wereld sinds 1976.

Betrouwbaar aan de kern!

  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
  • LKING STEEL LIMITED
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur
Merken: LKS Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 1976
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

 

China LKING STEEL LIMITED Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is het doel van LKS-te verstrekken Draadkabel vervaardigd monterend producten en hardware die concurrerend worden geprijst en met nul tekorten bij kwaliteit en dienstenniveaus op tijd geleverd die met de verwachtingen van onze klanten verenigbaar zijn. Wij begrijpen volledig dat dit doen goede zaken is. Het succes van LKS-Draadkabel hangt van onze verplichting af om betrokkenheid, voortdurende verbetering, en betere bedrijfsprestatiesdoelstellingen te associëren.

LKS heeft de rijke ervaring in productie, ontwerpen, die Draadkabel, de Slinger van de Draadkabel, de assemblage van de Draadkabel leveren. Wij hebben de de kabelinstallaties van de grote diameterdraad, de middelgrote kabel van de diameterdraad, en minimum de kabelinstallaties van de diameterdraad. Ons bedrijf kan de draadkabel de Chinese Normen volgens van GB/T20118-2006 (de Gewone Kabel van de doeldraad) vervaardigen, van GB/T8918-2006 (de Belangrijke Kabel van de doeldraad), van GB/T20067-2006 (de Grote Kabel van de Diameterdraad) enz. Ondertussen, kunnen wij volgens ISO, DIN, BS, API, ASTM, JIS en enz. vervaardigen

 

De producten omvatten de kabel van de het contactdraad van de draadkabel, multilayer kabel van de bundels anti-rotating draad, samengeperste de draadkabel van het bundelcontact, de driehoekige kabel van de bundeldraad, plastiek gevulde staalkabel, het smeden draadkabel, staalkabel voor etc. de bouw van een brug, staalkabel. Het kan wijd in van het landolie en gasveld mijnbouw, zeeolie en gasveldmijnbouw, open kuilmijnbouw en ondergrondse mijnbouw worden gebruikt. Vele industrieën zoals kranen en allerlei bouwmachines, havens en metallurgie, brug en bouw, zeetechniek en scheepsbouw. Bovendien kan het muurstaal de draadproducten van het kwaliteitsstaal, de montage van de draadkabel, en het optuigen van de draadkabel zoals vereist in klanten ook aanpassen.

 


LKING STEEL LIMITED heeft een professionele productie en een technisch de dienstteam. Alle werknemers vergen de „kwaliteit eerst, klant“ aangezien het doel, nooit van om het even welke details liet gaan, en nooit negeren eerst om het even welke gebreken. Wij zullen ernaar streven om producten de van uitstekende kwaliteit van de draadkabel en professionele klantenservice aan alle klanten te verstrekken.

Geschiedenis

Onze geschiedenis

 
 
 
 

Opgericht in 1976

LKING STEEL LIMITED werd gevestigd in 1976.Located in Shaghai, China.
 
 

1998-01-05

Bij de piek van de recessie investeert de bedrijf re-merken als LKING STEEL LIMITED, in persen, het winden en het testen machines en ontwikkelt een waaier van hoogte - de Kabel van de kwaliteitsdraad Assemblies&Slings.
 
1999-07-09 kwaliteitserkenning
LKS worden de eerste totaal onafhankelijke leverancier van de de draadkabel van China om Mijnbouwkwaliteitserkenning te bereiken erkennend het sterke die kwaliteitsethos door zijn eigenaars wordt gehouden.
 
 

Seconde fabriek-2001

De verdere die groei samen met een behoefte wordt gewenkt te moderniseren. Jason Yao wordt benoemd Leidende Directeur en LKS bouwen een nieuwe fabriek in Nantong, om de maufacturing processen en de kwaliteit verder te verbeteren. De productie van de kabel van de grotere diameterdraad wordt vandaag verhoogd en blijft een specialiteit.
 
 

ISO9001 kwaliteitserkenning - 2002

Nauw samenwerkend met CQC, bereiken LKS een andere mijlpaal wijzend op hun „verplichting aan kwaliteit“ door ISO9001 bij de eerste poging met succes te bereiken.
 
 

LKS gaat Globaal - 2003

LKS beginnen wereldwijd uitvoerend en lkingroup.co wordt gelanceerd. Vandaag voeren wij regelmatig periodiek naar alle continenten met LKS-producten uit die 20 landen bereiken tegen 2006.
 
Wij hebben Meer Ruimte nodig, opnieuw! - 2005
LKS verdubbelt in grootte door het aangrenzende gebouw in Nantong over te nemen om 75.000 sq/ft te behandelen evenals een afzonderlijke 30.000 die sq voet-opslagfaciliteit ook te beveiligen in Nantong wordt gevestigd.
 
 

Bedrijfwaarden - 2011

Nauw samenwerkend met de werknemers die, ontwikkelt LKS een reeks bedrijfwaarden op het doel een echt groot bedrijf worden gebaseerd te creëren, zowel om te behandelen als te werken voor.
 
LKS groeit nog - 2016
LKS pogen een leverancier van grote waarde aan onze klanten en werknemers met kwaliteit en innovatie centraal bij alles te zijn wij. Vandaag hebben wij 155 grote mensen (en het tellen), 5 zeer belangrijke waarden, 4 miljoen unieke websitebezoekers en 1,000's wereldwijd van tevreden klanten.
 
 
 

Meer algemene samenwerking is aan de gang zijnde

Tot nu toe, hebben wij verkoop en de dienstbureaus, en verdelers in meer dan 60 meer en meer efficiënte landen,

 

de dienst zal aan lokale klanten worden geleverd.

Dienst

LKS-de Diensten verstrekken deskundige operationele ondersteuning om u te helpen de optimale prestaties van uw draadkabels krijgen. Onze hoogst bekwame draadkabeltechnici en ingenieurs bieden de flexibele diensten aan om uw behoeften aan te passen.

 

Het omvatten maar niet allen:

• De totale Oplossingen van de Draadkabel
• De Inspectie van de draadkabel 
• Installatie & van de Kabel de Opdragende Supervisie Diensten
• , En het Beëindigingsdienst draadkabel die assembleren monteren verbinden
• De Druksmering van de draadkabel & van de Corrosiebescherming de Diensten

 

Opleiding

Een ernstig ongeval kan door de ongepaste installatie van een draadkabel worden veroorzaakt, bouwen wij ook gemaakte opleidingspakketten om aan specifieke klantenbehoeften te voldoen of het volledige het beheerscursussen van de draadkabel behandelen;

• Onderzoek
• Smering & Corrosiebescherming
• Installatie
• Beëindiging

 

Selectie en Specificatie

Wij helpen ingenieurs en projectleiders snel de vereisten van de draadkabel identificeren en het optimale ontwerp en de bouw voor elke toepassingen selecteren.

Opslag en Vervoer

Onze productiecapaciteit is de maandelijkse diameter van 2000tons van 0.6mm aan 120mm.And wij ook vele soorten gewone draadkabel voor u opslaan. Zodra u de orde bevestigt, kunnen wij uw draadkabel naar de Haven van Shanghai binnen 2 uren verzenden.

Installatie

Wij bieden bewezen procedures aan en het deskundige advies om de installatie van uw draadkabel te verzekeren is juiste eerst tijd, elke keer. Onze deskundige technici kunnen met alle aspecten van de installatie helpen van de draadkabel met inbegrip van het verbinden en het socketing.

Onderhoud

Onze onderhoudspakketten omvatten draadkabel; beëindigingsreparatie, re-verbindt, smering en van de corrosiebescherming deklaag. Wij gebruiken doel ontworpen smeringssystemen en specifiek geformuleerde, echte LKS-smeermiddelen om uw draadkabel in piekvoorwaarde te houden.

Inspectie en Onderzoek

Onze hoogst opgeleide technici bereiden rapporten voor statutaire die doeleinden voor en verstrekken aanbevelingen op visuele inspectie en Niet destructief Onderzoek (NDE) worden gebaseerd essentiële klanteninformatie aan het nemen van een besluit over te geven of een draadkabel geschikt voor voortdurend gebruik is, vergt verder het testen, of zou moeten worden teruggetrokken.

Het trek Testen

Wij kunnen de brekende lading van kabels in de dienst van het volledige steekproef trek testen of van een complex van individuele draadtests verifiëren.

Begeleiding op Verwerping & Terugkoppeling

Of periodiek vestigen criteria of de beoordeling van van een draadkabel tegen de industrienormen verwerpt, kunnen onze ingenieurs u helpen het juiste besluit nemen. Het combineren van inspectieresultaten met uitgebreide toepassingskennis staat ons toe om post-pensionering te geven terugkoppelt om prestaties via wijziging van het ontwerp van de draadkabel en bouw te verbeteren.

KabelArchiefbeheer

Handhaven van de de dienstgeschiedenis van kabel is noodzakelijk aan zijn brandkast en doeltreffende werking, kunnen wij u helpen het beleid van draadkabels beheren en gemakkelijk toegankelijk en een betrouwbare bron van onderhoudsverslagen verstrekken.

 

Ons Team

 

De mensen die de norm zullen uitdagen, en zijn technisch scherpzinnig. In uitwisseling kunnen wij hoogst veelbelovende vervulling aanbieden: een gevarieerde en opwindende carrièrerijken met het opwekken van kansen, met inbegrip van het potentieel internationaal te reizen.


Bij LKS, NIET ALLEEN vervaardig draadkabels, maar ook verstrek ideale het opheffen oplossingen, die alle stijlen van slingers, luchtkranen, hijstoestellen en gebouwde opheffende apparaten aanbieden. Wij verlenen opleiding, ook in-gebiedsinspectie en de reparatiediensten die onze producten steunen. Enkele belangrijke marktsegmenten die wij zijn Staal, Bouw, Energie, Voertuig en Duurzame Goederen, de Schipbouw/Reparatie en Mijnbouw. hebben gediend.

 

  • Paul Lloyd

  • Marakrushi Krishna

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in