China de slinger van de draadkabel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Rocky Yao

Telefoonnummer : +8613801785300

WhatsApp : +8613801785300

Free call
lopende band
 • draadtrekken machine
 • Draadthermische behandeling 1#
 • Draadthermische behandeling 2#
 • Het vastlopen van machine 1#
 • Het vastlopen van machine 2#

LKING STEEL LIMITED heeft meer dan 50 jaar van productie, beheer en beheerservaring, rijpe technologie, geavanceerde technologie, volledige testende middelen, en ononderbroken gebruik van nieuw materiaal, nieuwe technologie, nieuwe technologie, de ontwikkeling van nieuwe producten. De producten worden wijd gebruikt in havens, schepen, mariene techniek, techniekmachines, lift, metallurgie, mijn, olie, mededeling, lift, machines, vervoer, steenkool, bosbouw, mariene visserij, stroom en andere industrieën die opheffen opheffen. De producten worden etc. geproduceerd door standaardorganisaties zoals GB, DIN, BS, JIS, ASTM, rr-w-410, API, ISO, en met LKS-merk geregistreerd. Door de API certificatie van het kwaliteitssysteem, de certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO 9001, het Britse Lloyd Classificatiebureau (Lloyd), het Classificatiebureau (CCS) van China, het Amerikaanse Classificatiebureau (ABS), het Franse Classificatiebureau (BV), en het Classificatiebureau van Noorwegen (DNV), kan het bedrijf ABS en andere certificaten verstrekken. In 2006, wonnen wij de „nationale inspectie vrije producten“ en wonnen de titel van „nationale beroemde merkproducten“ in 2007.

 

 

OEM / ODM
 • DE OPLOSSINGEN VAN DE DRAADkabel VOOR STRUCTURELE TECHNIEK
 • DE DIENSTEN VAN DE DRAADkabel VOOR DE BOUWsector
 • DE SPECIALISTEN VAN DE DRAADkabel VOOR DE SPOORWEGsector
 • DE SPECIALISTEN VAN DE DRAADkabel VOOR DE VRIJE TIJDSsector
 • DRAADkabel EN MAATassemblage VOOR FABRIKANTEN

Met jaren van ervaring in de oplossingen van de draadkabel, waarom ons met uw problemen niet uitdagen. Ons team van deskundigen zal niet alleen binnenshuis deskundig advies aanbieden, maar zal u door uw project van concept aan afgewerkt product begeleiden.

Wij werden toevallig geen leiders op ons gebied, op tijd, op begroting en volgens zal uw oplossing de hoogste kwaliteitsnormen worden geleverd.

R & D
 • Mechanisch-bezit-test-materiaal
 • Metallographic-analyse
 • Corrsion-test-materiaal
 • Chemisch-analyse-materiaal
 • Breken-lading-test-materiaal

LKING STEEL LIMITED onderzoek & ontwikkelings het centrum (het Centrum van de Techniektechnologie) veronderstelt de het product en technologische ontwikkeling van het bedrijf, programmacertificatie, technisch normenontwerp en andere aspecten van het werk. In de stroom, zijn er totaal van 19 personeel in het centrum, met inbegrip van een hoofdmachinist en 8 hogere ingenieurs, worden al personeel gegeven de de certificatie en opleiding van de professionele ingenieur. Het onderzoek & de ontwikkelings het centrum van LKS absorbeert buitenlandse geavanceerde de productietechnologie van de draadkabel en productstructuur, en het heeft effectief de controle op de diameter, de elastische modulus, de verlenging, de vetinhoud, en microhardness van onze draadkabels beheerst. Tot September 2015, heeft het 113 diverse octrooi en niet-octrooitechnologieën verkregen.

 

Momenteel, met ijzer en staalbedrijven, R&D-centra en universiteiten rond het centrum van LKS R&D, voeren wij efficiënte onderzoek door technologie te ruilen en door behulpzaam onderzoek uit. Het centrum van onderzoekpunten LKS R&D wordt geïmpliceerd met is voorbehandeling, oppervlaktebehandeling in de het galvaniseren galvanisatie, thermische behandeling, plastic misvorming in draadtrekken, het rollen, het vastlopen & het sluiten, speciale nieuwe materiële ontwikkeling, het onderzoek van de oppervlakteanalyse, op automatisering betrekking hebbend onderzoek en technisch informatiebeheer dat.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in