China de slinger van de draadkabel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Rocky Yao

Telefoonnummer : +8613801785300

WhatsApp : +8613801785300

Free call

Bonreis „Xin Hai Wei“-- een catamaran van de de legeringspassagier van het 288 zetelsaluminium

December 3, 2019

bedrijfscases over Bonreis „Xin Hai Wei“-- een catamaran van de de legeringspassagier van het 288 zetelsaluminium

Op 22 September 2017, Aolong-Co. van de Boottechnologie, van het de zetelsaluminium van Ltd de catamaran van 288 de legeringspassages — „Xin Hai Wei werd“ met succes gelanceerd gebruikend LKS ontworpen het opheffen regeling.

 

 

Xin Hai Wei: Een „kust-Gedragen Grote Tourer in Glanzend Ultramarijn“

 

Xin Hai Wei is een eersteklas passagierscatamaran die van aluminiumlegering wordt en die wordt ontworpen gemaakt om tussen Hong Kong en Macao te kruisen; het is 42.1m snakt, brede 10.60m, en 3.65m lang, met ontwerpsnelheid van meer dan 36,9 knopen, geschikt om 288 passagiers en 9 varende bemanningen te ontvangen.

 

Xin Hai Wei is de eerste manufactory orde nadat Aolong-de Boottechnologie wordt gevonden, die zijn beheersing in schipproductie en zijn reuze marketing potentieel in de schepen van de aluminiumlegering heeft vertegenwoordigd.

 

 

Gemaakte betrouwbare het opheffen regeling in Sinaasappel

De het opheffen regeling van Xin Hai Wei wordt ontworpen gebruikend de aangepaste hoge slingers van de tonnagevezel vermijden krassend het nieuwe schip, werden de krachten zorgvuldig berekend en de regeling werd herhaaldelijk herzien door Aolong en JianFeng-technicusteams samen om zijn vlotte geleiding te verzekeren.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in