China Wire Rope Sling fabrikant
Contacteer ons

Contactpersoon : Rocky Yao

Telefoon nummer : +8613801785300

WhatsApp : 8613801785300

Gratis gesprek

Opheffing van de scheepsromp bij de scheepswerf Longxue

March 08, 2021

Opheffing van de scheepsromp bij de scheepswerf Longxue

Industrie van toepassingen haven van de scheepsbouwLifting Beam Pullery

Guangzhou CSSC Longxue Shipbuilding Co.,Ltd.onderneming opgericht op 25 May 2006, it 8217s; de kernonderneming van Longxue Shipbuilding Base, een van de drie grootste scheepswerven in China;Het is ook de ruggengraat van de moderne grote scheepsassemblage in het zuidenChina.De onderneming wordt gezamenlijk geëxploiteerd door drie grote centrale ondernemingsgroepen, waaronder CSSC, CHINA BAOWU STEEL GROUP Co., Ltd, en China Shipping (Group) Corporation.

Het bedrijf is gevestigd in Longxue Island, Nansha District, Guangzhou City, ongeveer 70 kilometer van het centrum van Guangzhou, grenzend aan Hong Kong, Shenzhen, Macao, locatie is goedGenoeg.bedrijf bestrijkt een gebied van 2.53 miljoen vierkante meters,en er zijn twee grote dokken,4-ligplaatsen en 4 600 ton loopbrugkranen.bedrijf neemt geavanceerde technologische processen en apparatuur aan.De eerste fase van het bouw- en productieprogramma bouwt 20-schepen per jaar met 2.12 miljoen dode massa's.Na de voltooiing van het uitbreidingsproject zal de jaarlijkse scheepsbouwcapaciteit drie.5 miljoen dode tonnen bereiken.


Ti.ps

Invoer Lifting Slings en Binnenlandse Lifting Slings

Wij bieden een brede selectie van zowel binnenlandse draadslingers en import draadslingers online, met aanvullende opties en maatwerk beschikbaar door het bellen van ons verkoopteam.

Onze binnenlandse draadslingers worden gemaakt in de VS met kwaliteitscomponenten van toonaangevende bedrijven in het land.

Import katapulten zijn een kosteneffectievere keuze, maar bieden dezelfde draadsterkte en werklast limieten als onze binnenlandse slingers.Onze geïmporteerde katapulten bevatten ook onderdelen van de mouw van Crosby.De draadslingers die we importeren zijn ook beschikbaar in aangepaste configuraties.

Een draadje met één beens

Soms ook wel eye & eye slingers vanwege een ovaal "eye" a an elke kant zijn deze kabelbanen van één been robuust en betrouwbaar en een zeer populaire keuze tussen draadslingers.De ogen worden gevormd met behulp van een Vlaamse ooglid en vastgezet met een koolstofstalen mouw.

Enkele kabelgoten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen: Oog & Thimble, Thimble & Thimble, Eye & Haak, Eye & Eye, Sliding Choker, en Cable Laid.

2 Legdraad lijn Slings

Ook bekend als een 2-beenbrug, deze sling biedt een grotere veelzijdigheid over een sling met slechts een been.Vervaardigd met een Vlaams oog dat 8217s is verbonden met een koolstofstalen mouw; eindopties variëren van een vergrendelde ooghaak tot een eenvoudig oogontwerp.Onze draadslingers zijn beschikbaar in zeven verschillende diameters van touw.Aangepaste opties zijn ook een optie.

3 Legdraad draad Slings

Ook in de industrie staan onze draadslingers met drie poten bekend als een driepoot slevendraad.Elk is vervaardigd met een Vlaams oog dat 8217s met een koolstofstalen mouw voor de uiteindelijke veiligheid en sterkte.End opties zijn vergrendelde ooghaken, ogen uitgerust met vingerhoedjes, en meer, zoals aangepaste opties zijn altijd beschikbaar.Onze driepoot draadslingers zijn beschikbaar in zeven verschillende diameters van touw.

4 Legdraad lijn Slings

Een viervoetige bruidssling biedt de ultieme veelzijdigheid.Ook bekend in de industrie als draad touw 4-poot slede slingers, de onze worden vervaardigd met een Vlaams oog dat 8217s; is geplakt met een koolstofstalen mouw voor een extra mate van veiligheid.En omdat benen kunnen worden uitgerust met hardware van uw keuze, van eenvoudige oogformaties tot zware haken, resulteert het in een mitella aangepast aan uw exacte toepassingsbehoeften.Onze kabels van vier poten zijn beschikbaar in zes verschillende diameters van touw.

Braided slings

Draadloop met remdraads worden gevormd wanneer meerdere koorden continu worden gevlochten om het lichaam van de mite en het oog/ogen in een enkele gefabriceerde sling te vormen.De draadslingers zijn uitstekend voor een hogere capaciteit en kunnen zowel rond als plat zijn.Een voordeel van een gevlochten sling is zijn vermogen om comfortabel te voldoen aan een lading die x8217; s in een choker haak.Vanwege het gevlochten ontwerp, zijn ze ook beter bestand tegen kinking.

Onze gevlochten koordslingers zijn gemaakt in de Verenigde Staten en beschikbaar in een verscheidenheid van configuraties, waaronder een 3-deel vlecht, 6-deel vlecht, 8-deel vlecht, en 9-deel vlecht.Verschillende stijlopties zijn ook beschikbaar, met inbegrip van standaard ogen, vingerogen, en meer, om een aangepaste gevlochten koord sling aan uw specificaties te maken.

Remdraad slingers zijn beschikbaar voor bestelling door ons verkoopteam te bellen.


Neem contact met ons op

Voer uw bericht in