China de slinger van de draadkabel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Rocky Yao

Telefoonnummer : +8613801785300

WhatsApp : 8613801785300

Free call

LKS leiden tot briljant in het bouwproject van Brug Hongkong-Zhuhai-Macao

December 1, 2015

bedrijfscases over LKS leiden tot briljant in het bouwproject van Brug Hongkong-Zhuhai-Macao

Op 21 November, werden 2015, met de voltooiing van een reeks acties, zoals de geleidelijke stijging, de beweging en het landen van de 3600 ton Jumbodie het hijsen staalgerichte radiotelegrafie door LKING STEEL LIMITED., de geprefabriceerde componenten van het brugdek met het grootste volume en het hoogste zelfgewicht van de brug van Hong Kong wordt ontworpen en wordt vervaardigd Zhuhai Macao met succes op zijn plaats gezet, dat de Qingzhou-luchtvaartlijnen aankondigden, de wereld-beroemde die Brug van Hong Kong Zhuhai Macao in de sectie van Hong Kong Alle wegen wordt gevestigd en de bruggen worden verbonden. Dit het hijsen, ook in de geschiedenis van brug het hijsen schreef dik en kleurrijk.

 

 

De belangrijkste brugwerken van de Brug van Hong Kong Zhuhai Macao omvatten Qingzhou-kanaalbrug, brug van het het schipkanaal van Jianghai de directe en Jiuzhou-kanaalbrug. De bovengenoemde Qingzhou-kanaalbrug is een kabel-gebleven brug met dubbele toren en dubbele het staalkokerbalk van het kabelvliegtuig, met een maximumspanwijdte van 458 meters en een hoofdtorenhoogte van 163 meters. Het is de brug van het navigatiegat met de grootste spanwijdte en de hoogste belangrijkste toren van de Brug van Hong Kong Zhuhai Macao. Na voltooiing, zal het de themavorm van de „knoop van China“ worden.

 

 

De het hijsen staalgerichte radiotelegrafie is samengesteld uit 3600t-bundelbalk, algemene de balkslinger van 3600t, de kokerbalk van 3600t, grote diameter (168mm) staalkabel slinger, het verbinden sluiting en andere producten. Co. van het Julioptuigen, Ltd nam aan het gehele proces om regelingsontwerp te hijsen en de productie van de staalgerichte radiotelegrafie te hijsen deel. Met zijn uitstekende vaardigheden op het gebied van het hijsen, Juli-optuigenco., waarborgde Ltd de vlotte tenuitvoerlegging van het project.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in