China de slinger van de draadkabel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Rocky Yao

Telefoonnummer : +8613801785300

WhatsApp : 8613801785300

Free call

Onze Slinger van de Hoogspanningdichtingsring bij de bronplatform van Weizhou 6-8 van Bergingsdienst

December 2, 2010

bedrijfscases over Onze Slinger van de Hoogspanningdichtingsring bij de bronplatform van Weizhou 6-8 van Bergingsdienst

In 2010, werd 118mm ~ 130mm eindeloze slinger gebruikt bij de bronplatform van Weizhou 6-8

 

 

De Slinger van de hoogspanningdichtingsring

 

  • Vergeleken met de normale dichtingsringsslinger, is de breukbelasting van de hoge prestatiesslinger veel groter en het speciale proces wordt gedaan op het opheffende punt zijn levensduur uitbreiden.

  • In de vorm, werd de slinger van de hoogspanningdichtingsring verbonden door de draadkabel met de karakters van klasse a of ab, staalkern, nominale treksterkte 1770MPa. Afhankelijk van de verschillende werkende plaats, zouden wij kozen de kabel met verschillende oppervlakte moeten wordt behandeld die, met inbegrip van gegalvaniseerde draadkabel met smering, gegalvaniseerde draadkabel zonder smering en V.N.-gegalvaniseerd, bedraag drie keuzen.

  • Verkies de verschillende kabel van de vermogensdraad om de slinger van de hoogspanningdichtingsring te verbinden, is zijn breukbelasting verschillend. De breekweerstand van de slinger volgens de staalkabelbouw zal berekenen.

  • Min Breukbelasting van de slinger van de hoogspanningdichtingsring is 5 keer van die werkende lading. Volgens de behoeften van de industrie, kunnen andere veiligheidsfactoren ook worden toegepast. De veiligheidsfabriek van de volgende verrichting kan met de standaardkabelslinger worden uitgevoerd – dichtingsring sling> GB/T30587-2014, zoals lading is het gewicht nauwkeurige berekend of gemeten, moet de hijstoestelverrichting worden gecontroleerd en worden beheerst en de dynamische coëfficiënt is beperkt. Het zelfde, wanneer de diameter 60mm of minder dan is, neemt de veilige factor van 5, neemt de diameter van 60 tot 150 mm de veiligheidsfactor van (6.31-0.022D), wanneer de diameter groter is dan 150 mm, zou de veiligheidsfactor geen minder dan 3 moeten zijn.

  • De hoek in de vorm is de diagonale hoek.

  • Wanneer het gebruiken van de veel hogere kabel van de treksterktedraad om de dichtingsringsslinger te verbinden, zou de kabeldiameter kleiner moeten zijn dan de normale kabel van de spanningssterkte.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in