China de slinger van de draadkabel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Rocky Yao

Telefoonnummer : +8613801785300

WhatsApp : +8613801785300

Free call

Kenmerken van staalkabels met andere structuren

November 29, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Kenmerken van staalkabels met andere structuren

De staaldraden in de bundel worden gelegd in lagen. wegens verschillend leg afstanden van elke laag, de staaldraden in elke laag dwars elkaar en neem puntcontact op. De staalkabel van deze structuur wordt over het algemeen niet gebruikt als belangrijk doel. Zoals aangetoond in het beeld:

laatste bedrijfsnieuws over Kenmerken van staalkabels met andere structuren  0

Typische structuur van de draadkabel van het puntcontact:

 

6 × 19 + FC (IWR, IWS), 6 × 37 + FC (IWR, IWS), 6 × 61 + FC (IWR, IWS), 6 × 24 + 7FC, 18 × 19 + FC (IWS), ENZ.

 

Kenmerken van de draadkabel van het puntcontact:

 

1. Behalve de centrumdraad, zijn alle draaddiameters van de draadkabel van het puntcontact hetzelfde.

 

2. De spiraalvormige lijnen van de aangrenzende lagen bundels van de de draadkabel van het puntcontact zijn niet aan elkaar evenwijdig en zijn in gewankeld contact.

 

3. De staaldraad op de bovenlaag van de staalkabel van het puntcontact zal niet genesteld worden in de aangrenzende groef van de staaldraad op de volgende laag.

 

4. Het aantal draden in elke laag van de draadkabel van het puntcontact stijgt van binnenuit met 6 lagen aan buitenkant.

 

5. De staaldraad in de bundel van de de draadkabel van het puntcontact is in puntcontact. Wanneer de staalkabel de lading draagt, is de contactspanning tussen de staaldraden groot.

 

Draadcontact (de parallel legt) draadkabel:

 

Alle draden in de bundel worden gemaakt in één leggen. Elke laag van staaldraad heeft hetzelfde afstand (leg vlakte) en contacten op een lineaire manier leggen. Zoals aangetoond in het beeld:

laatste bedrijfsnieuws over Kenmerken van staalkabels met andere structuren  1

Basisstructuur van de bundel van de de draadkabel van het draadcontact:

 

De verbinding (s), Wallington (w), vult (FI)

 

Verbindingstype (s): in de regeling van staaldraden, is het aantal staaldraden in binnenlaag en buitenlaag gelijk.

 

Wallingtontype (w): in de regeling van staaldraden, is het aantal buitenlagen tweemaal het aantal binnenlagen, en het aantal buitenlagen wordt afwisselend geschikt.

 

Vullend type (FI): in de regeling van staaldraden, dunne staaldraden met hetzelfde aantal draden zoals de binnenlaag tussen de binnenlaag en de buitenlaag wordt gevuld.

 

De bovengenoemde drie structuren worden gecombineerd met elkaar om een verscheidenheid van samengestelde structuren van het lijncontact te vormen.

 

Typische structuur van de draadkabel van het draadcontact:

 

6×19S+FC (IWR)、 6×19W+FC (IWR)、 6×25FI+FC (IWR)、 6 ×29FI+FC (IWR)、 6×26WS+FC (IWR)

 

6 × 31ws + FC (IWR), 6 × 36ws + FC (IWR), 6 × 41ws + FC (IWR), 6 × 49sws + FC (IWR), 6 × 55sws + FC (IWR), enz.

 

Kenmerken van de draadkabel van het draadcontact:

 

1. Alle draden in de kabel van het draadcontact zijn aan elkaar evenwijdig en niet gewankeld. De lay afstand van elke laag draden is gelijk, en de lay hoek van draden is niet gelijk.

 

2. De aangrenzende staaldraden van de draadkabel van het draadcontact worden ingebed in de groef.

 

3. De diameter van draad in contact met elke laag van draadkabel is niet gelijk, maar er is een evenredige verhouding.

 

4. Wanneer de de draadkabel van het draadcontact de lading draagt, is de contactspanning tussen de draden kleiner dan dat van de de draadkabel van het puntcontact.

 

De samengeperste kabel van de bundeldraad:

 

Wanneer de draadkabel wordt verdraaid, wordt de diameter van de bundel kleiner, wordt de oppervlakte van de bundel vlot, en de contactoppervlakte tussen de dradenverhogingen. De staaldraden in de bundel zijn in contact met elkaar met een spiraalvormige oppervlakte, die de basis van de online contactstructuur is. Zoals aangetoond in het beeld:

laatste bedrijfsnieuws over Kenmerken van staalkabels met andere structuren  2

Typische structuur van de samengeperste kabel van de bundeldraad:

 

6×K7+FC (IWS)、 6×K19S+FC (IWR)、 6×K25FI+FC (IWR)、 6 ×K26WS+FC (IWR)、 6×K29FI+FC (IWR)、

 

6 × k31ws + FC (IWR), 6 × k36ws + FC (IWR), enz.

 

Kenmerken van de samengeperste kabel van de bundeldraad:

 

1. Nadat de bundel van de samengeperste kabel van de bundeldraad wordt samengeperst, is de staaldraad in de bundel niet meer een cirkelsectie, en de staaldraad en het contact van de staaldraad elkaar met een spiraalvormige oppervlakte.

 

2. De vullende coëfficiënt van het metaal in de samengeperste bundel is groot (over het algemeen boven 0,9), en de lege yard tussen de draden is klein.

 

3. De randoppervlakte van de samengeperste bundel wordt vlot.

 

4. De structuur van de samengeperste bundel is stabiel en de structurele verlenging is klein.

 

5. Vergeleken met de gemeenschappelijke ronde kabel van de bundeldraad, heeft de samengeperste kabel van de bundeldraad hogere brekende kracht; het contactgebied tussen de samengeperste kabel van de bundeldraad en de katrol of trommel is groot, wat de stevige kabel van de bundeldraad meer slijtvast en corrosiebestendig maakt; wanneer de draadkabel op de multi-layer rollende trommel wordt gebruikt, zorgt de vlotte oppervlakte van de samengeperste kabel van de bundeldraad ervoor dat de aangrenzende kabels niet wegens wederzijdse wrijving zullen voorkomen Deze eigenschap de samengeperste kabel van de bundeldraad voor het multi-layer rollen geschikter maakt.

 

6. Wanneer de samengeperste kabel van de bundeldraad de lading draagt, wegens het grote contactgebied tussen de draden, is de contactspanning tussen de draden kleiner dan dat van de draadkabel.

 

De samenstelling van plastiek bedekte staalkabel met een laag:

 

Moet de plastiek met een laag bedekte staalkabel plastic laag op de buitenoppervlakte van staalkabelbundel, kabelkern of staalkabel toepassen. Alle draadkabels kunnen in plastiek met een laag bedekte draadkabels worden gemaakt. Zoals aangetoond in het beeld:

laatste bedrijfsnieuws over Kenmerken van staalkabels met andere structuren  3

De eigenschappen van plastiek bedekten staalkabel met een laag:

 

1. De contactspanning tussen de plastic met een laag bedekte staalkabelbundels en tussen de buitenbundel en de staalkern is klein.

 

2. Is de plastiek met een laag bedekte staalkabel bestand tegen corrosie.

 

3. De schuring tussen de binnenbundels van plastiek bedekte staalkabel met een laag en tussen de staalkabel en de katrol en trommel is klein.

 

Samenstelling van de driehoekige kabel van de bundeldraad:

 

Een draadkabel die door een laag (of lagen) wordt gemaakt van draad rond een driehoekige bundelkern te verdraaien. Zoals aangetoond in het beeld:

laatste bedrijfsnieuws over Kenmerken van staalkabels met andere structuren  4

Typische structuur van de driehoekige kabel van de bundeldraad:

 

6V × 19 + FC (IWR), 6V × 21 + 7fc, 6V × 24 + 7fc, 6V × 34 + FC (IWR), 6V × 37 + FC (IWR), 6V × 30 + FC (IWR), 6V × 43 + FC (IWR) 6V × 37s + FC (IWR), 6 × v25b + FC (IWR), 6 × V28B + FC (IWR), enz.

 

Kenmerken van de driehoekige kabel van de bundeldraad:

 

1. Het contactgebied tussen de driehoekige kabel van de bundeldraad en rol of katrol is groot, wat 3-4 keer van dat van de ronde kabel van de bundeldraad is, die slijtage vermindert.

 

2. De contactpunten tussen driehoekige bundel en bundel worden verhoogd, zodat zijn de compressieweerstand en de moeheidsweerstand goed.

 

3. Het metaal efficiënte sectionele gebied van de driehoekige kabel van de bundeldraad is groot, en de minimum brekende kracht kan met 20-25% worden verhoogd vergeleken met dezelfde diameter om de kabel van de bundeldraad.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in