China de slinger van de draadkabel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Rocky Yao

Telefoonnummer : +8613801785300

WhatsApp : +8613801785300

Free call

De overzeese kruisingsbrug weegt miljoenen ton. Is de onverbrekelijk gebruikte staalkabel?

November 29, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over De overzeese kruisingsbrug weegt miljoenen ton. Is de onverbrekelijk gebruikte staalkabel?

Met de ontwikkeling en de verandering van menselijke wetenschap en technologie, zijn more and more uitvindingen uitgevonden om onze levensstandaarden te verbeteren. In het verleden, hingen de uitwisselingen tussen landen van overzees vervoer af. Soms zou het extreme weer het verschepen beïnvloeden. Zo kwam de dwars overzeese brug tot stand. Hoeveel weet u over de koude kennis van de dwars overzeese brug?

laatste bedrijfsnieuws over De overzeese kruisingsbrug weegt miljoenen ton. Is de onverbrekelijk gebruikte staalkabel?  0

De grootste eigenschap van de dwars overzeese brug is de staalkabel die de brug en het bruglichaam verbindt, dat het gewicht van het bruglichaam deelt en de stabiliteit van de brug verzekert. Maar zoals we allen weten, heeft de staalkabel ook een bepaalde levensduur, die onvermijdelijk onder de erosie van het zeebries zal beschadigd worden, en de overzeese kruisingsbruggen wegen tot miljoen ton. Zijn deze staalkabels bang niet om te breken? In het geval van de breuk van de draadkabel of breuk, wat zouden wij dan moeten doen?

laatste bedrijfsnieuws over De overzeese kruisingsbrug weegt miljoenen ton. Is de onverbrekelijk gebruikte staalkabel?  1

In feite, hebben de ontwerpers van de overzeese kruisingsbrug dit lange tijd verwacht, zodat zijn de gebruikte staalkabels speciaal behandeld allen, die in corrosieweerstand en duurzaamheid uitstekender zouden moeten zijn. Bovendien in dagelijks gebruik, zal er regelmatig en regelmatig inspectie en onderhoud door het personeel, geschikte onderhoud en vervanging zijn, die niet van breuk onder de dubbele waarborg bang zullen zijn.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in