China de slinger van de draadkabel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Rocky Yao

Telefoonnummer : +8613801785300

WhatsApp : +8613801785300

Free call

Wat is het gebruik van deze lange kabel-gebleven draadkabels op vliegtuigen?

November 29, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is het gebruik van deze lange kabel-gebleven draadkabels op vliegtuigen?

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het gebruik van deze lange kabel-gebleven draadkabels op vliegtuigen?  0

In de eerste tien jaar van zijn uitvinding, was het vliegtuig fundamenteel gemaakt van hout als kielmateriaal en canvashuid. om de lift te verhogen, keuren de meesten van hen twee of zelfs drie vleugelstructuur goed. Daarom is het noodzakelijk om de kabel-gebleven draadkabel met driehoekslay-out tussen de hogere en lagere vleugels, tussen het casco en de vleugels te schikken om de sterkte van de gehele vliegtuigen te versterken. Later, werd het staal gebruikt als belangrijkste kiel, en de aluminiumlegering werd gebruikt als secundaire steunstructuur en huid van de vliegtuigen. Het is niet meer noodzakelijk om een groot aantal staaldraden tussen de vleugel en de fuselage van de vliegtuigen te trekken om de structurele sterkte te versterken.

 

Nochtans, combineerden de verticale staart, de staart, de klep en andere aërodynamische oppervlakten van de vliegtuigen nog behoefte om staaldraad te gebruiken met katrol, de lente en andere pneumatische controle. Maar deze draden kunnen niet meer van hun verschijning worden gezien. Vandaag, op yun8, hong6 en andere vliegtuigen, van het cockpitplafond van de neus aan de voorzijde van de lange verticale staart, als u zorgvuldig waarneemt, zult u nog een lange en dun kabel-gebleven „kabel“ zien. Duidelijk, is het ook een draadkabel. Is het nog noodzakelijke trekkracht een staaldraad om de structurele sterkte van de reusachtige verticale staart voor zulk een grote vliegtuig te verhogen?

 

Of is het noodzakelijk gebruik deze draadkabel om de de controlekracht van de loods de staartleidraad op de verticale staart te doen afwijken over te brengen en? In feite, zijn deze twee gissingen niet juist! De moderne middelgrote en grote vervoerders en de bommenwerpers hebben genoeg structurele sterkte, zodat is het niet noodzakelijk om de staaldraad tussen het lichaam en de grote vleugeloppervlakte schuin te trekken om de totale sterkte te verhogen. In moderne middelgrote en op grote schaal vliegtuigen, zijn alle aërodynamische draagvlakken hydraulisch bijgestaan of zelfs elektrisch in werking gesteld.

 

Alle hydraulische structuren zijn verborgen binnen het casco en de vleugels, en geen externe staaldraad is nodig om de controlekracht over te brengen. De snelheid van de vliegtuigen is vaak honderden kilometers of zelfs duizenden kilometers per uur. Deze kabel-gebleven staaldraden zullen niet waarschijnlijk niet voor het drogen van kleren worden gebruikt. De zichtbare kabel is eigenlijk een antenne van een radiostation in de lucht. Zijn wetenschappelijke die naam is kabelantenne, ook als kabelantenne wordt bekend, of kabeltype antenne met hoge frekwentie. De antenne van de spanningsdraad is een soort stijve draadantenne, die wijd in propellervliegtuigen before and after Wereldoorlog II wordt gebruikt; de eerste generatie van straalvechters; en moderne grote vliegtuigen met lage snelheid. Het belangrijkste doel is telecommunicatie.

 

Het gebruiksmodel heeft de voordelen van eenvoudige structuur, hoog rendement en lage kosten. De golflengte geschikt voor radiostation in de lucht is tussen 3 meters en 30 meters. Er zijn draadantennes op de ruggen van vliegtuigen zoals Yun 7, Yun 8 en Hong 6. De vroege Sovjet gemaakte mig-15, j-5 en j-jiao-5 vliegtuigen hadden ook dergelijke antennes. Maar anderzijds was het fundamenteel geannuleerd op vechtersvliegtuigen. De belangrijkste types van gespannen draadantennes zijn t-Type en schuine standtype. Het schuine standtype is het wijdst gebruikt één. Dit soort antenne is gemakkelijk om in allerlei situaties te handhaven. Maar de nadelen van dit soort antenne zijn ook duidelijk, volgens LKS.

 

Eerst, is de extra aërodynamische weerstand vrij groot. Als de vluchtsnelheid hoge subsone snelheid van 900 km/h bereikt om de extra aërodynamische weerstand van zulk een „lange kabel“ buiten het casco te overwinnen, moet het honderden paardekracht betalen voor het extra outputvermogen van de motor en het brandstofverbruik beduidend verhogen. Bovendien in de werkende frequentieband, verandert de inputimpedantie van de antenne in een grote waaier, die het passende werk moeilijker maakt; bovendien is er een risico om op de kabel van de gespannen antenne te bevriezen. Dientengevolge, bijna zijn alle eigentijdse supersonische vliegtuigen niet meer uitgerust met dit soort kabel die antenne trekt. In plaats daarvan, worden zij vervangen door korte bladantenne met hoge structurele sterkte en lage luchtweerstand.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het gebruik van deze lange kabel-gebleven draadkabels op vliegtuigen?  1

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het gebruik van deze lange kabel-gebleven draadkabels op vliegtuigen?  2

 

Sommige mensen denken dat dit soort kabelantenne achterwaartse technologie vertegenwoordigt, maar het is niet. Hoewel de moderne satellietcommunicatie en de gegevens in de lucht - de verbinding is zeer rijp geweest, is de middelgrote en korte golfradio in de lucht nog een zeer gemeenschappelijke steun. In feite, hebben de C130-reeksvliegtuigen en zelfs de E2-vliegtuigen van de reeksvroegtijdige waarschuwing in de Verenigde Staten nog dit soort antenne. Het is niet alleen op vliegtuigen. De jongste jaren, is er een conventionele onderzeeër geweest die plotseling op het belangrijke kanaal drijft. Men kan zien dat de „staalkabel“ die de bijlage en de voorzijde en de rug van de schil beveelt eigenlijk behandeld met kelp is. In feite, is dit ook de antenne van de spanningsdraad voor onderzeese oppervlaktemededeling.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in