China Wire Rope Sling fabrikant

Lks-K9 weerstand van de de Staalkabel de Uitstekende slijtage van de Havenkraan voor havenladen en lossen

Details van het product:
Plaats van herkomst: China
Naam merk: LKS
Certificatie: CCS,ISO901
Nummer model: LKS-K9
Betaling & Algemene voorwaarden:
Minimumvolgorde Hoeveelheid: 1mters
Prijs: USD1800/ton
Details van de verpakking: Standaard pakking of op verzoek
Tijd voor levering: 15 dagen na de orderbevestiging
Betalingsvoorwaarden: L/C, T/T
Voorzieningskability: 100ton maandelijks

Informatie over details

Materiaal:StaalOppervlakte:Galvaniseerd of niet gegalvaniseerd
Spanbare sterkte:1960N/mm2Diameter:45mm-73mm
Kern:IWRVerwerking:Gecompreerd
Lengte:500mters/1000mters/2000mters beschikbaarVerpakking:Reel van hout
Hoog licht:

wire rope cable

,

steel rope cable

Beschrijving van het product

 

De werkomgeving van de staalkabel van de havenkraan behoort tot het frequente heftoestel. Daarom is de moeheidsweerstand van de draadkabel van de havenkraan hoger. In de meeste gevallen, voeren wij hoofdzakelijk de kabel van de contactdraad, zoals gemeenschappelijke 6 x 36WS+IWR en 6 x 31WS+IWR, en de specificaties van de draadkabel zijn ook geconcentreerd in 26mm52mm. Met de economische ontwikkeling, stijgt de vraag naar de het staalkabel van de havenkraan, en de vraag naar de kwaliteit wordt hoger en hoger. De fabrikanten van de staaldraad blijven in de onderzoekkracht investeren en het productiemateriaal bijwerken. De staalkabel in de haven wordt geleidelijk aan ontwikkeld van het vorige 6 draadcontact aan de staaldraad, en het aantal van de draadkabel is begonnen te stijgen. Meer, 8 x 36WS+IWR en 8 x 31WS+IWR vervangen geleidelijk aan 6 bundels, omdat de kabel van de 8 bundeldraad zachtere prestaties en moeheidsweerstand heeft.

 

Tijdens de verrichting van de staalkabel van de havenkraan, zijn de ononderbroken slijtage en het verlies tussen staaldraad en staaldraad gemakkelijk om in het vroege stadium te verschijnen, zo in veel gevallen, aangezien een fabrikant van draadkabel, eerst en vooral, het noodzakelijk is om de methode van de oliedeklaag van de draadkabel, niet alleen om de kabel te oli?en, maar ook aan de kabel te verbeteren tijdens het vroege verdraaien. Vetbehandeling, als „bundelvet“ of „A2-vet algemeen wordt bekend dat“.


Volgens de gegevens uit het onderzoek worden verkregen, zijn er sommige structuren zoals 4V*39S+5FC, 4V*48S+5FC, 35W*7 en 18*19+FC, die een gemeenschappelijk kenmerk van dit soort draadkabel die hebben, dat anti-rotation is. Tijdens hoge lift die opheffen, speelt dit soort niet-roteert draadkabel een belangrijke rol, en de 4V-sectoraandelen behoren tot de draad van het smeedstukstaal. Wanneer de kabel en de draadkabel worden gesmeed, wordt de kloof tussen staaldraad en staaldraad gedicht en de structuur van draadkabel is compacter; 18*19S en het gelaagde zijn verdraaien van 35W*7 behoefte in de productie van draadkabel, en de groepsstreng meer dan 200, naast omwentelingsweerstand, omdat de staaldraad fijn is, de staaldraad hebben betere hardheid en de draadkabel heeft meer moeheidsweerstand.

 

Lks-K9 weerstand van de de Staalkabel de Uitstekende slijtage van de Havenkraan voor havenladen en lossen 0

 

Lks-K9 weerstand van de de Staalkabel de Uitstekende slijtage van de Havenkraan voor havenladen en lossen 1

 

Zeer belangrijke Specificaties/Speciale Eigenschappen:

 

*Steel draadkabel met uitstekende prestaties voor het slepen en het opheffen.

*Provide uitstekende prestaties.

*The het plastic die polymeer door hoge druk wordt ingespoten vormt een kussen tussen de voorraad en de voorraad om de interne druk te verspreiden en kan
*Lock de smeerolie en verhindert de externe onzuiverheden en de verontreinigende stoffen de staalkabel in te gaan.
*This die het plastic polymeer is stabiel in prestaties en wordt zacht of bij normale werkende temperaturen geen smelt en kan zich tegen zonlicht en milieu bij lage temperatuur verzetten.

*6 de staalkabel heeft betere moeheidsweerstand en het grotere gebied van het oppervlaktecontact.

 

Technische Lijst

 

Dia. Gewicht (kg/m) Minimumbreukbelasting (kN)
(duim) (mm)
5/8 15.9 1,414 233
3/4 19.1 2,009 333
7/8 22.2 2,753 450
1 25.4 3,571 585
1 1/8 28.6 4,538 736

 

Neem contact met ons op

Voer uw bericht in

Misschien zit je hierin.