China Wire Rope Sling fabrikant

Het elektrische Hoogtepunt van de Hijstoestelstaalkabel 6x19 FC - Gegalvaniseerde grootte/UnGalvanized

Details van het product:
Plaats van herkomst: China
Naam merk: LKS
Certificatie: CCS,ISO901
Nummer model: 6x19+FC
Betaling & Algemene voorwaarden:
Minimumvolgorde Hoeveelheid: 1mters
Prijs: USD1800/ton
Details van de verpakking: Standaard pakking of op verzoek
Tijd voor levering: 15 dagen na de orderbevestiging
Betalingsvoorwaarden: L/C, T/T
Voorzieningskability: 100ton maandelijks

Informatie over details

Oppervlakte:Galvaniseerd of niet gegalvaniseerdSpanbare sterkte:Tot 1960N/mm2
Diameter:Als verzoekKern:FC/IWR
Lengte:500mters/1000mters/2000mters beschikbaarVerpakking:Wooden Reel, Steel Reel
Hoog licht:

wire rope cable

,

steel rope cable

Beschrijving van het product

6x19+FC het elektrische Hoogtepunt van de Hijstoestelstaalkabel - Gegalvaniseerd grootte Beschikbaar/unGalvanized

  Zou elektrisch het hijstoestelgebruik 1 van de draadkabel. alvorens op te heffen, moeten zijn het lege ladingstest hangen, de mechanische verrichting is controleren normaal, is de draadkabel intact, en de draadkabel is normaal, geen trog, hoppen, springend voorraadfenomeen, belemmert de schijven van de draadkabel. Als abnormaal, moet de oorzaak worden geïdentificeerd en, na reparatie worden geactiveerd. 2. exploitanten zijn strikt belemmerd van status onder de haak. De exploitanten zouden het initiatief moeten nemen om niet verwant personeel te vermijden en te verhinderen het het werkgebied in te gaan. 3. exploitanten moeten hun meningen en werk dicht met hun partners concentreren om ervoor te zorgen dat zij op de voorwaarde van veiligheid veilig zijn. 4. voor elektrische hijstoestel regelmatige inspectie, onderhoud, onderhoud, zodat het materiaal op elk ogenblik in goede staat, vooral om de slijtage van draadkabel, draadkabel te zien zodra de gebroken draad draadkabel moet veranderen, strikt ziekteverrichting belemmert. . installatie 5, zuiveren en het onderhoud, het zijn noodzakelijk de flexibiliteit van het grensapparaat strikt om te controleren. Wanneer de haak tot de bovenkant van de grenspositie toeneemt, moet de afstand tussen haakshell en trommelshell groter zijn dan 50mm (10t, 16t, 20t moet groter zijn dan 120mm). Wanneer de haak aan de ondergrens wordt verminderd, zou de de veiligheidscirkel van de draadkabel op de trommel moeten worden verzekerd. De efficiënte veiligheidscirkel moet 2 keer hierboven zijn. 6. de het afdanken norm van draadkabel: de inspectie en verlatennorm van draadkabels zal volgens de praktische code van CB/T5972-1986 voor inspectie en het verwerpen van draadkabels voor kraan worden uitgevoerd. 7. het gebruik van elektrisch hijstoestel moeten voldoende smeerolie handhaven, vooral moet de draadkabel regelmatig met smeerolie worden met een laag bedekt, en de smeerolie schoon houden, zou onzuiverheden en geen vuil moeten bevatten. Wanneer de draadkabel wordt geoli?d, zouden de harde borstel of de houten spaanders moeten worden gebruikt. Het is strikt belemmerd om handen direct te gebruiken om de draadkabel te oli?en die werkt. Wanneer het elektrische hijstoestel niet werkt, wordt het toegestaan om geen zware voorwerpen in de lucht te hangen om permanente misvorming van delen te verhinderen. Vooral voor draadkabel is de schade grootst, zal de draadkabel worden uitgerekt, en tenslotte is resulteert geen hardheid, die in moeheid gebroken draad, de levensverwachting van de draadkabel korter.

Naast de kabel is het toestel het elektrische hijstoestel, is de mechanische functie van de draadkabel in de componenten van het elektrische hijstoestel het belangrijkst. Na de elektrische het hijstoestelverklaring van de draadkabel, zullen wij het elektrische hijstoestel binnen de draadkabel, de afgelopen elektrische kabel van de hijstoesteldraad verklaren: het gebruik het type van van GB1102-74 (6*37+1) X opheffende staalkabel. Omdat hij flexibeler is dan 6*19. Nochtans, wegens de afgelopen binnenlandse industrie van de draadkabel, zijn er slechts verscheidene soorten draadkabel, en het is beperkt tot puntcontact. Nu heeft de elektrische hijstoestelkabel verbeterd. De structuur van de elektrische kabel van de hijstoesteldraad is niet meer 6*37,6*19. In plaats daarvan, verbeterde het geleidelijk aan aan de staalkabel van het lijncontact, niet roterende draadkabel met meerdere verdiepingen, 6*25Fi, 6*29Fi, 18*7,35W*7. Omdat deze structuren langer en de duurzamere draadkabels zullen duren. Omdat het vervangen van draadkabel van elektrisch hijstoestel ook een zeer ingewikkelde kwestie is. Het elektrische hijstoestel van binnenlandse kraan is gewoonlijk 0,5 ton -20 ton. Het volgende is de diameter van de draadkabel van het elektrische hijstoestel.

 

Het elektrische Hoogtepunt van de Hijstoestelstaalkabel 6x19 FC - Gegalvaniseerde grootte/UnGalvanized 0

 

Elektrisch hijstoestelmodel De oude Kabel van de recommanddraad Recentste Recommand-Draadkabel De Lengte van de draadkabel
0.5T 6*19-4.8mm 18*7-5mm Als verzoek
1T 6*19-7.7mm 18*7-8mm  
2T 6*37-11mm 18*7-12mm  
3T 6*37-13mm 18*7-14mm  
5T 6*37-15mm 18*7-16mm  
10T, 20T 6*37-17.5mm 35W*7-18mm  

  

   De draadkabel van het Local&oversea wordt de minihijstoestel gebruikt multi-legt draadkabel 18*7-3mm 4mm 5mm

Neem contact met ons op

Voer uw bericht in

Misschien zit je hierin.